Organisationen FreedomBox Foundation tager skridt til at få dette projekt solidt på fødderne. Første skridt er etablere en dialog i fællesskabet som kan styre dette projekt til succes. Til dette formål hyrer vi en facilitator til at styrke fællesskabets kontaktflader. Sørg venligst for at denne annonce når de rigtige personer.

FreedomBox Foundation søger en motiveret, talentfuld, frihedsbesat individ til at facilitere fællesskabet og pressekontakterne for FreedomBox-projektet. Ansvarsområder vil inkludere koordinering af kontakt til offentlighed og presse, organisering af projektbegivenheder, håndtere vores tilstedeværelse i sociale netværk, samt vedvarende kommunikation via beskedtjenester.

Tidligere erfaring med håndtering af relationer for fællesskaber, journalistisk eller PR er fint, særligt i fri software fællesskabet. Tidligere erfaring med sociale medier foretrækkes kraftigt, og vi opfordrer dig til at indsende profil eller andre kontonavne, så vi kan se dit tidligere arbejde i mediet og dine evner med nuværende værktøjer. Hvis FreedomBox er den allermest vigtige ting som du ønsker at bruge din tid på lige nu, så er du personen vi ønsker at tale med.

For at maksimere effektivitet og finansielle ressourcer, så vil en succesfuld kandidat arbejde med (og blive betalt af) både FreedomBox Foundation og Software Freedom Law Center.

Please send resumes in an open file format (plain text preferred) to press@freedomboxfoundation.org. Salary will depend on experience and time commitment.