FreedomBox Foundation er netop i begyndelsen af ​​vores bestræbelser på at samarbejde med et verdensomspændende fællesskab. Vi er nødt til at tale med alle, overalt, på deres modersmål. Det er derfor, vi bygger oversættelse ind i projektet fra begyndelsen.

Da de fleste af vores materialer lægger ud med en video, så er det første skridt mod oversættelse en transskription. Hvis du taler engelsk og ønsker at hjælpe med at sprede budskabet til et bredere publikum, skal du kigge forbi undertekst-siden for at se, hvilket materielle som kræver transskription.

Hvis du taler andre sprog ud over engelsk, har vi brug for din hjælp i vores oversættelseshold. Vi organiserer sprogbaserede grupper til at samarbejde om oversættelser af høj kvalitet for projektets materialer, både de transskriberede videoer og de forskellige web-sider og nyheder på organisationens hjemmeside. Hvis du er interesseret, kan du skrive til join@freedomboxfoundation.org eller kigge forbi oversæt-siden for flere detaljer.

We'll provide mailing lists and other communication tools to help make collaboration as easy as possible but we can't do this without your help.

Så skriv til FreedomBox Foundation på join@freedomboxfoundation.org. Fortæl os, hvilket sprog, du kan hjælpe med. Vi sammensætter holdene.