Efter Kickstarter

Vi har gennemført vores runde med fondsindsamling med Kickstarter, og jeg vil gerne takke alle som bidrog, spredte ordet og budskabet, samt deltog i diskussionen. Det er fantastisk at se et verdensomspændende fællesskab samle sig for at støtte Frihed og udvikling af denne teknologi.

Aktuelle aktiviteter og planer

Vi søger fortsat efter et facilitator for tilknytningen til fællesskabet. Vi har række resuméer og indleder med at foretage interview. Det er en langsom proces, og flere store personligheder ansøger hver dag.

Vi fortsætter med fondsindsamling, der skal dække resten af vores budget.

Vi er startet med at brainstorme omkring en køreplan på http://wiki.debian.org/FreedomBox/UserRequirements/BrainStorm. Jeg tog resultaterne for denne sektion og kogte det ned til essentielle projektmål. Denne vil blive publiceret for en runde med hacking med fællesskabet, der vil hjælpe os med at definere hvad præcis dette projekt forsøger at nå med det brede mandat som mulighederne for FreedomBox giver.

Bdale Garbee er stille og roligt ved at indfange og gøre sig klart, hvad den store mængde af teknisk arbejde som ligger foran os består af. Når den teknisk rådgivende komité kommer i omdrejninger og en køreplan bliver klar, vil vi begynde at se rigtige fremskridt.

Jeg deltog ved Libre Planet og bruge en weekend på at vifte med FreedomBox-flaget og invitere folk til at slutte til vores stadig voksende projekt. Det var en vidunderlig weekend. Jeg vil opfordre alle til at deltage i konference for at holde lyntaler om projektet. Der er en masse at tale om og responsen vil være storslået.

Vores oversættelsehold er nu over 50 mand stærkt, og arbejder sig hurtigt gennem vores eksisterende medieside. Der er lagt en stor indsats med rank ryg og godt humør. Tak til alle som har hjulpet! Ønsker du at slutte dig til morskaben, så meld dig til vores oversættelsesliste og introducér dig selv.

Vi planlægger at danne flere hold omkring ikke-tekniske aspekter af dette projekt. Disse hold vil håndtere dokumentation, brugersupport, kontakt med offentligheden, konferencer og lignende.

Design af t-shirts

Én af de ting vi tilbød Kickstart-bidgragsydere var en t-shirt. Vi efterlyser derfor design af t-shirts. Temaet for t-shirten er investor-engle. Det ville være godt at inddrage vores logo, der blev designet af Luka Marčetić.

Det valgte design vil blive trykt på t-shirt som vi giver til bidragsydere. Hvis dit design bliver valgt, vil vi naturligvis dække din indsats med taksigelser og sikre at du også får en t-shirt. Jeg vil også købe en øl til dig næste gang vi mødes.

Send design i et frit filformat til join@freedomboxfoundation.org før 15. april. Vektorgrafik foretrækkes.

Bliv involveret!

Endnu en gang tak til alle som er involverede og interesserede i dette projekt! Jeres støtte sørger for at det fungerer. Hvis du ønsker en mere interaktiv diskussion end denne annoncering, så tilmeld dig vores [udviklingsliste]http://lists.alioth.debian.org/mailman/listinfo/freedombox-discuss) eller slut dig til os i #freedombox på oftc.net.

Med venlig hilsen, James