translate.nl   (100%)

Wereldwijde gemeenschap, vele talen

De FreedomBox Stichting is pas aan het begin van onze inspanningen om samen te werken met een wereldwijde gemeenschap. We moeten iedereen, overal aan kunnen spreken in hun moedertaal. Dat is waarom wij vertalingen vanaf het begin in het project hebben opgenomen.

We zijn bezig met het organiseren van taalspecifieke groepen die samenwerken om vertalingen van hoge kwaliteit van verschillende projectmaterialen te maken, zowel van de transcripties van videos als van de verschillende webpaginas en nieuwsitems die op onze site te vinden zijn. Als je geïnteresseerd bent, meldt je dan aan bij onze e-maillijst voor vertalers en introduceer jezelf. Je kan jezelf ook aanmelden door te mailen naar sympa@lists.freedomboxfoundation.org met als onderwerp "subscribe il8n".

Als je meteen wilt beginnen met het helpen vertalen van videos, ga dan naar onze media pagina en klik op het ondertitelmenu onder de video's aldaar. Vanuit dat menu kun je nieuwe vertalingen toevoegen en al bestaande vertalingen verbeteren. Als je beschikt over een moderne browser kun je al het vertaalwerk vanuit je browser doen zonder extra software te hoeven installeren.

Wij kunnen deze website ook vertalen met behulp van de website Transifex.

Taalspecifieke mailing lists.

Als het jouw vertaalinspanningen kan bevorderen kunnen wij een sublijst voor sprekers van jouw moedertaal aanmaken. Tot dusver hebben we zo'n lijst voor Duitstaligen: i18n-german en Spaanstaligen: i18n-es.