translate.da   (100%)

Et verdensomspændende fællesskab, mange sprog

The FreedomBox Foundation er netop i begyndelsen af ​​vores bestræbelser på at samarbejde med et verdensomspændende fællesskab. Vi er nødt til at tale med alle, overalt, på deres modersmål. Det er derfor, vi bygger oversættelse ind i projektet fra start af.

Vi organiserer sprog-baserede grupper til at samarbejde om oversættelser af høj kvalitet af projektets materialer, både de transskriberede videoer og de forskellige web-sider og nyheder på organisationens hjemmeside. Hvis du er interesseret, så [tilmelde dig til oversættelsen e-mail liste] (https://lists.freedomboxfoundation.org/s/info/i18n) og introducere dig selv. Du kan også abonnere på denne liste ved at sende e-post til sympa@lists.freedomboxfoundation.org med 'abonnere il8n' i emnet.

Hvis du ønsker at hoppe direkte ind og hjælpe med at oversætte videoer, så gå til vores [medieside] (http://freedomboxfndn.mirocommunity.org) og klik på undertekst-menuen under en af ​​de videoer der er der. Fra denne menu vil du være i stand til at tilføje nye oversættelser og forbedre enhver eksisterende. Hvis du har en moderne browser, kan du gøre det hele fra hjemmesiden uden at skulle installere ekstra programmel.

Vi kan også oversætte denne hjemmeside med brug af Transifex.

Sprog-specifikke e-post-lister

Hvis det ville hjælpe din oversættelsesindsats, kan vi skabe underlister for talere af specifikke sprog. Indtil videre har vi en til tysktalende: [i18n-german] (https://lists.freedomboxfoundation.org/s/info/i18n-german) og én for spanske talere: i18n-es.